Αποκαλύψεις της ιστοσελίδας NordicMonitor για τις μαφιόζικες απειλές που εκτόξευσε ο «σουλτάνος» το 2011

Απίστευτες αποκαλύψεις της ιστοσελίδας NordicMonitor για τις μαφιόζικες απειλές που εκτόξευσε ο «σουλτάνος» το 2011

Πλήρως επιβεβαιώνονται όσοι στο παρελθόν έχουν τονίσει ότι ο Ταγίπ Ερντογάν λειτουργεί με όρους μαφίας και όχι ως αρχηγός κράτους, φροντίζοντας να του απαντούν με τον τρόπο που πρέπει, από τις αποκαλύψεις σχετικά με τις… προθέσεις του εναντίον του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Οταν θα έχω μια ευκαιρία, ξέρω τι να κάνω με το ΝΑΤΟ, την Ευρώπη και το Ισραήλ. Θα γα…σω τις μητέρες τους. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τόσο τρομοκράτες όσο και το Ισραήλ» αποκαλύπτεται ότι υποσχόταν σε βουλευτές του, φίλους του πολιτικού Ισλάμ και του Ιράν, ο Ταγίπ Ερντογάν, ήδη από το 2011. Συγκεκριμένα, εξοργισμένος από τις τότε απαιτήσεις του ΝΑΤΟ για χρήση τουρκικών εγκαταστάσεων ραντάρ στο πλαίσιο της προστασίας της Ευρώπης από το Ιράν και μη δυνάμενος να τις αρνηθεί, καθώς τότε δεν ήλεγχε πλήρως τον στρατό όπως σήμερα, ο «σουλτάνος» εκστόμισε τις χυδαιότητες αυτές.

Οι «υποσχέσεις» του αποκαλύφθηκαν από την ερευνητική ιστοσελίδα NordicMonitor που φαίνεται να συνδέεται με γκιουλενιστές και συνεχίζει να διατηρεί ιδιαίτερα αξιόλογο δίκτυο πληροφοριοδοτών εντός των κρατικών δομών της Τουρκίας, εκθέτοντας αρκετές φορές τι συμβαίνει εντός αυτών. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, οι συγκεκριμένες απειλές κατεγράφησαν σε μια μονάδα αποθήκευσης δεδομένων (flash drive) που κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης το 2011. Τότε, ειδικοί Πληροφορικής είχαν ανακτήσει όλα τα έγγραφα από τη μονάδα δίσκου, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που είχαν διαγραφεί, στο πλαίσιο έρευνας για τη διείσδυση του Ιράν στις τουρκικές υπηρεσίες. Η έκθεση αυτή ήταν μέρος των αποδεικτικών στοιχείων μίας ποινικής έρευνας που διατάχθηκε από τον γενικό εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης.