Κυριακή, 2 Νοέ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Πράσινα τιμολόγια Νοεμβρίου: Από 13,9 έως 26,4 λεπτά η κιλοβατώρα
Κοινωνία της Πληροφορίας: Παρέδωσε το Geoportal στην ΕΑΓΜΕ – Έρχεται και το Geoconnect
Όσπρια χρυσάφι: Οι γίγαντες φτάνουν τις τιμές του μοσχαριού – Η φθηνή πρωτεΐνη έγινε πολυτέλεια
Κλείνει προσωρινά τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού
Ξεκίνησαν οι πληρωμές σε περισσότερους από 10.000 νέους επιχειρηματίες μέσω ΔΥΠΑ
Επιστροφή ενοικίου και επίδομα 250 ευρώ – Οι ημερομηνίες πληρωμής του Νοεμβρίου
Η Γκίλφοϊλ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη Αθήνα
2ος Αγώνας Δρόμου Υγείας “Άγιος Δημήτριος” προς τιμήν του Πολιούχου της πόλης
Μακελειό στα Βορίζια: Αιματηρή βεντέτα με τέσσερις νεκρούς και είκοσι τραυματίες
Α. Σαμαράς: Να επανεξεταστεί η απόφαση για το κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ -Ο συμβολισμός υπερβαίνει τα λογιστικά σχέδια
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιπαράθεση Μαξίμου-ΝΔ για τις δηλώσεις Μαρινάκη (video)

7 έτη ago
Κοινοποίηση
7 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση



Πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ Μαξίμου και Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με συνέντευξή του στον Real FM προχώρησε σε σωρεία αποκαλύψεων για τις τηλεοπτικές άδειες, για τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του  και την περίπτωση Καλογρίτσα. Ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε πως «ο Νίκος Παππάς του ζήτησε να δώσει χρήματα στον Χρήστο Καλογρίτσα προκειμένου αυτός, να πληρώσει την πρώτη δόση για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες».

- Advertisement -

Ο Βαγγ. Μαρινάκης που «ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης», «»βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα «στημένα»»,  σημειώνει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.
Μαξίμου
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Επιτέλους! Ο πραγματικός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Βαγγέλης Μαρινάκης, διαπιστώνοντας προφανώς την ανεπάρκεια του κ. Μητσοτάκη, αποφάσισε να εμφανιστεί δημόσια.
Ο γνωστός εφοπλιστής, εκδότης, και κατηγορούμενος «βγαίνει μπροστά» ακριβώς μία μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραπομπής του σε δίκη για κακούργημα για τα «στημένα».Ο Βαγγέλης Μαρινάκης:– Ερευνάται από τη Δικαιοσύνη για εμπορία δύο τόνων ηρωίνης, και για μια σειρά άλλα εγκλήματα, αλλά εκτοξεύει απειλές, ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο πρώτος στην ιστορία Πρωθυπουργός που θα καταδικαστεί για «σκευωρία» εναντίον του. Τον ενημερώνουμε ότι πρέπει να περιμένει στη σειρά μετά τους κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη γιατί προηγείται η δήθεν «σκευωρία» της Novartis.– Χρηματοδοτεί τη ΝΔ, έχει κουμπαριές με την οικογένεια Μητσοτάκη, στηρίζει με κάθε μέσο τη Δεξιά, και την άκρα Δεξιά, αλλά δηλώνει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την αξιωματική αντιπολίτευση, ή με άλλο κόμμα.– Έχει μετατρέψει τις εφημερίδες που ελέγχει σε όπλα τοξικού πολέμου κατά της Αριστεράς, αλλά δηλώνει ότι αυτός είναι που άφησε ελεύθερους τους δημοσιογράφους του να γράφουν τη γνώμη τους.– Πρέπει να ψάξει πολύ κανείς για να βρει πλοίο του με ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει πατριώτης και… Μακεδονομάχος.Προφανώς, οι μεταχρονολογημένες δήθεν αποκαλύψεις του, ενόψει και των εκλογών, έχουν την αξιοπιστία που τις προσδίδουν ο βίος και η πολιτεία του.Ας είναι πάντως βέβαιος, ότι την παλινόρθωση της σαπίλας που ονειρεύεται για να γλιτώσει, ως φανερός ηγέτης πλέον της ΝΔ, δεν θα την επιτρέψει ο ελληνικός λαός», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.
ΝΔ
Να αποσαφηνίσουν τη θέση τους σχετικά με τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ζητά η ΝΔ από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον ΥΨΗΠΤΕ, Νίκο Παππά.
«Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης που επιβεβαίωσε και σήμερα τις στενές σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του, προέβη σήμερα σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Είπε, ότι το 2016 ο Νίκος Παππάς του μετέφερε αίτημα του κ. Τσίπρα να δανείσει 20,5 εκατ. ευρώ στον κ. Καλογρίτσα προκειμένου να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια. Ανέφερε, επίσης, ότι στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει τα ΜΜΕ, τού ζητήθηκε να τοποθετήσει στον ΔΟΛ διευθυντές της αρεσκείας του Μαξίμου», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει: «Ρωτάμε ευθέως τους κ.Τσίπρα και Παππά: Ισχύουν αυτά που είπε ο κ. Μαρινάκης, ναι ή όχι;».
ΚΙΝΑΛ
Το Κίνημα Αλλαγής, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης, ζητά «πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις για τις καταγγελίες του επιχειρηματία Ευάγγελου Μαρινάκη».
«Από τη στιγμή που υπάρχουν οι επώνυμες καταγγελίες του κ. Μαρινάκη, η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας οφείλουν πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις», πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης
Μαρινάκης: Ο Παππάς μου ζήτησε κι άλλη χάρη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν καυστικός και όσον αφορά στην εποχή Κόκκαλη στον Ολυμπιακό, ενώ επιτέθηκε και στον Πέτρο Κόκκαλη, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει αντιπαράθεση με τον πέτρο Κόκκαλη και ότι βρέθηκαν στο ίδιο δημοτικό σχήμα επειδή το είχε ζητήσει ο πατέρας του, Σωκράτης, ώστε να έχει αντικείμενο απασχόλησης καθώς είχε αποτύχει στις επιχειρήσεις.
Αιχμές κατά του κ. Μαρινάκη άφησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που κλήθηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη να σχολιάσει τις δηλώσεις του μεταλομετόχου του Ολυμπιακού.
«Σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά» τόνισε ο κ. Κόκκαλής
Στις καταγγελίες του ο Μαρινάκης είπε ότι «ο Παππάς μου ζήτησε κι άλλη χάρη. Να συναντήσω τον Καλογρίτσα. Ήρθε στο γραφείο μου και ζήτησε να καταβάλω υπό μορφή δανεισμού το πόσο της πρώτης δόσης για να πληρώσει κι ο ίδιος». Σε άλλο σημείο πρόσθεσε ότι «όχι μόνο ήταν ευχαριστημένοι με χρήματα Μαρινάκη αλλά ήθελαν να δώσω και σε Καλογρίτσα να φτιάξει κανάλι μέσα στο Μαξίμου».
 
Πηγή:ΕΡΤ/Ρεπορτάζ: Κάτια Αντωνιάδη
Μοιράσου το άρθρο:

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Μαρινάκης
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ο Ερντογάν επιμένει να αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη
Επόμενο άρθρο Μοσούλη:Συνεχίζονται τα βασανιστήρια κρατουμένων σύμφωνα με το HRW

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πράσινα τιμολόγια Νοεμβρίου: Από 13,9 έως 26,4 λεπτά η κιλοβατώρα
1 ώρα ago
Κοινωνία της Πληροφορίας: Παρέδωσε το Geoportal στην ΕΑΓΜΕ – Έρχεται και το Geoconnect
2 ώρες ago
Όσπρια χρυσάφι: Οι γίγαντες φτάνουν τις τιμές του μοσχαριού – Η φθηνή πρωτεΐνη έγινε πολυτέλεια
5 ώρες ago
Κλείνει προσωρινά τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού
9 ώρες ago
Ξεκίνησαν οι πληρωμές σε περισσότερους από 10.000 νέους επιχειρηματίες μέσω ΔΥΠΑ
10 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Βεργίνα Τηλεόραση:Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕΘ Γιάννης Τόσκας ανακοινώνει νέες γραμμές και ενισχυμένα δρομολόγια για τη διακοπή του μετρό στη Θεσσαλονίκη από 10 Νοεμβρίου

Για τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων που θα προκύψουν στη μετακίνηση χιλιάδων επιβατών του μετρό,…

Αλεξία Χαρακίδα

Η μητέρα του αδικοχαμένου αστυνομικού Λυγγερίδη, Ευγενία: «Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πολιτεία για τη στήριξη τους»

Η Ευγενία Λυγγερίδη, μητέρα του αδικοχαμένου αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στη Βεργίνα Τηλεόραση, λίγες ώρες πριν…

Αλεξία Χαρακίδα

Αναστασιάδης στη Βεργίνα Κύπρου: Αποκαλυπτική αποκλειστική συνέντευξη για ΔΗΣΥ, Τουρκία και πολιτικές σχέσεις

Αποκλειστική συνέντευξη του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στην Άννα – Μαρία Ευτυχίου στην…

Αλεξία Χαρακίδα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γκίλφοϊλ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στη Αθήνα

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ

Μακελειό στα Βορίζια: Αιματηρή βεντέτα με τέσσερις νεκρούς και είκοσι τραυματίες

News Room
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση «μπάζα στο μηδέν» σήμερα και αύριο από δήμο Θεσσαλονίκης και Cleaningans

Newsroom
ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Ζητά από Google, Meta, Snapchat και TikTok επαλήθευση ηλικίας για προστασία των ανήλικων

Newsroom
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?