Σάββατο, 19 Ιούλ 2025
Βεργίνα Τηλεόραση
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ρoή Ειδήσεων
Μητσοτάκης: «Πρέπει να δούμε πώς η ΑΙ μπορεί να κάνει την άσκηση της διακυβέρνησης καλύτερη»
Πλεύρης: Οι προσωρινοί χώροι κράτησης μεταναστών δεν θα επιβαρύνουν την Κρήτη
Τσιάρας: Πολύ σύντομα θα επιστραφούν όλα τα παράνομα χρήματα
Παπαθανάσης: Υποβλήθηκε το έκτο αίτημα για την εκταμίευση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης
Πλεύρης στη Βουλή: Θα είμαστε η πιο αυστηρή ευρωπαϊκή χώρα για την παράνομη είσοδο
Κυπριακό: Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής συγκαλείται από το ΥΠΕΞ στις 21 Ιουλίου
Κυρ. Μητσοτάκης: Η Πολιτική Προστασία είναι η όψη του κράτους όταν ο πολίτης το έχει ανάγκη
Κραυγή αγωνίας για τη Χαλκιδική που “βυθίζεται”
Κυρανάκης: Θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός σιδηρόδρομος «τώρα, όχι αύριο»
Ο Κώστας Καραμανλής απέκτησε τον προσωπικό του ιστότοπο
Font ResizerAa
Βεργίνα ΤηλεόρασηΒεργίνα Τηλεόραση
Search
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΣΠΟΡ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΕΚΠΟΜΠΕΣ
  • WEB TVWEB TVWEB TV
Ακολουθησε μας
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
© 2024 Verginanews
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1: Ποιος; Ο Πέτρος Μάνταλος!

5 μήνες ago
Κοινοποίηση
6 Λεπτά ελάχιστη ανάγνωση
Κοινοποίηση


Η ΑΕΚ βρισκόταν πολύ κοντά σε μία «γκέλα» εναντίον του Ατρόμητου, που θα της στερούσε την κορυφή της Stoiximan Super League 1. Ωστόσο, στο 90’+4 του αγώνα της 23ης αγωνιστικής, ο Πέτρος Μάνταλος ήρθε για να τη λυτρώσει και να της χαρίσει τη νίκη με σκορ 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στο γκολ, με τον Τζοβάρα να κάνει το 0-1. Η Ένωση αντέδρασε και χάρη στο άψογο τέρμα του Ελίασον πέτυχε την ισοφάριση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος. Η Ένωση έκανε λάθη και έχανε ευκαιρίες, όμως ο Μάνταλος με buzzer-beater της χάρισε τελικά τη νίκη.

Μία νίκη που φέρνει την ΑΕΚ (49 βαθμοί) στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League 1, προσπερνώντας τον Ολυμπιακό (48 βαθμοί), που παίζει σε λίγη ώρα με τον Πανσερραϊκό. Την ίδια ώρα, οι Περιστεριώτες στερήθηκαν έναν σημαντικό βαθμό, στη μάχη για την παρουσία στα Play-Offs 5-8.

Η αναμέτρηση

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να μπει δυνατά, όμως η ΑΕΚ γρήγορα ανέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μόλις στο 5ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όμως το μυτάκι του Ελίασον «έξυσε» το δοκάρι του Χουτεσιώτη. Λίγο αργότερα, όμως, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πέτυχαν πρώτοι γκολ. Στο 11ο λεπτό ο Αθανασίου έβγαλε μπαλιά στον Τζοβάρα, εκείνος κουβάλησε μέχρι την περιοχή και εκεί επιχείρησε το σουτ, το οποίο ναι μεν κόντραρε στον Στρακόσα, αλλά κατέληξε στην εστία για το 0-1. Η φάση εξετάστηκε από το VAR τόσο για οφσάιντ -με τον Τσέτσιλα να ακυρώνει αρχικά το τέρμα- αλλά και για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λιούμπισιτς, στο ξεκίνημα. Παρ’ όλα αυτά, ο ρέφερι του αγώνα έδειξε σέντρα, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Η Ένωση προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και μετέφερε το παιχνίδι στο μισό των Περιστεριωτών, δημιουργώντας κυρίως με γεμίσματα τις τελικές της. Στο 29′ ο Γιόνσον έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν η κεφαλιά του σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο κίπερ. Στην ίδια φάση, οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι, μετά από σύγκρουση με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς. Τελικά, το πολυπόθητο γκολ ήρθε και ήρθε με απίθανο τρόπο. Στο 31′, ο Λιούμπισιτς έβγαλε δεξιά στον Ελίασον, εκείνος κοντρόλαρε και δημιούργησε χώρο, με το απίθανο σουτ του εντός της περιοχής να καταλήγει στο «γάμα» και τα δίχτυα του Χουτεσιώτη. Αυτό, φυσικά, δεν αρκούσε για τους «κιτρινόμαυρους», που συνέχισαν να αναζητούν το γκολ, το οποίο θα τους έδινε κεφάλι στο σκορ. Εντούτοις, μέχρι το σφύργιμα του Τσέτσιλα για ανάπαυλα, το σκορ παρέμεινε στο 1-1.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου δεν επαναλήφθηκε επ’ ουδενί στο δεύτερο μέρος. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η πρώτη τελική ήρθε στο 56′ και ήταν ένα κακό σουτ του Πινέδα που κατέληξε άουτ. Η αμέσως επόμενη αποτέλεσε και τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ, με τον Λιούμπισιτς, σε τετ-α-τετ με τον Χουτεσιώτη, να στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 69′, ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ, όμως ο Μπάκου -που σκόραρε- ήταν εκτεθειμένος και το τέρμα του δε μέτρησε ποτέ. Με τον χρόνο να κυλά προς το φινάλε, οι παίκτες της ΑΕΚ άρχισαν να γίνονται πιο βιαστικοί στις αποφάσεις τους και αυτό τους υποχρέωνε σε λάθη. Παρ’ όλα αυτά, το πολυπόθητο τέρμα ήρθε και το πέτυχε ο Πέτρος Μάνταλος. Στο 90’+4, ο Κοϊτά εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ρότα, από δεξιά έβγαλε στον συμπαίκτη και εκείνος με εξ επαφής σουτ έκανε το 2-1 λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα, Χατζισαφί (62′ Γκατσίνοβιτς), Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Γιόνσον (73′ Τσιλούλης), Περέιρα, Λιούμπισιτς (81′ Μάνταλος), Πινέδα (62′ Κοϊτά), Ελίασον, Λαμέλα (81′ Φερνάντες)

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Σταυρόπουλος, Μπρόρσον, Αθανασίου, Τσιγγάρας, Μουντές, Καραμάνης (64′ Μίχορλ), Γιουμπιτάνα (77′ Τσακμάκης), Μπάκου (82′ Φαν Βέερτ), Τζοβάρας (64′ Καλοσκάμης)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:Super League 1ΑΕΚΑτρόμητος
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Email Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο Ένας τραυματίας σε επεισόδια οπαδών έξω από το ΟΑΚΑ- Έγιναν 25 προσαγωγές
Επόμενο άρθρο Πλημμύρες και κατολισθήσεις από την βροχόπτωση στην Κεφαλονιά – Έπεσαν τόνοι νερού σε λιγες ώρες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: «Πρέπει να δούμε πώς η ΑΙ μπορεί να κάνει την άσκηση της διακυβέρνησης καλύτερη»
5 ώρες ago
Πλεύρης: Οι προσωρινοί χώροι κράτησης μεταναστών δεν θα επιβαρύνουν την Κρήτη
6 ώρες ago
Τσιάρας: Πολύ σύντομα θα επιστραφούν όλα τα παράνομα χρήματα
9 ώρες ago
Παπαθανάσης: Υποβλήθηκε το έκτο αίτημα για την εκταμίευση πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης
10 ώρες ago
Πλεύρης στη Βουλή: Θα είμαστε η πιο αυστηρή ευρωπαϊκή χώρα για την παράνομη είσοδο
11 ώρες ago

Ακολουθήστε μας στα social media

Ακολουθήστε το verginanews.gr στο Instagram και το Facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι. Στο youtube μας μπορείτε να απολαύσετε όλες τις τελευταίες εκπομπές μας.
FacebookLike
XΑκολούθησε
InstagramΑκολούθησε
YoutubeSubscribe

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Π. Λαφαζάνης: “Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας και μέγας μυθομανής ο Παυλόπουλος”-Α. Μητρόπουλος: “Κατέστρεψε το Κοινωνικό Κράτος ο Τσίπρας, έχει ρόλο να παίξει”

Π. Λαφαζάνης: «Μέγας Αρχιπραξικοπηματίας» ο Παυλόπουλος και «μέγας μυθομανής» Α. Μητρόπουλος: Έχει ρόλο ο Τσίπρας να…

News Room

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση

Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή "σχολιάζοντας την επικαιρότητα…

News Room

ΒΕΡΓΙΝΑ TV: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Στέργιου Καλόγηρου ο πρόεδρος του κόμματος «Κίνημα Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης σε…

News Room

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Το τεστ Ουζουνίδη με τον Φρίντεκ στον άξονα

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ: Έρχεται στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης

Ελένη Ευσταθίου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάρωσε την Ισλανδία με τρομερό Αβδάλα η Εθνική Νέων

News Room
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euro 2004: Όταν η Ελλάδα τρέλανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

News Room
Βεργίνα Τηλεόραση
Facebook Twitter Youtube Rss
Copyright © 2024 VerginaNews
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Διαφημιστείτε σε εμάς
  • Επικοινωνία
adbanner
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?